O nama

Prestavljamo Vam „EMPIRE“, agenciju za posredovanje u prometu nekretnina koju vodi Vilijam Mendiković.

Vilijam je nakon dugogodišnjeg rada u različitim okruženjima (bankarskom sektoru, turističkim agencijama i agencijama za prodaju nekretnina) odlučio se, za dinamičan i kreativan posao te je osnovao svoju agenciju za posredovanje u prometu nekretnina koja djeluje na području zapadne Istre.

Vesele ga novi klijenti i poznanstva, pretraživanje nekretnina, a najviše Istarske starine koje ocrtavaju tradiciju našega kraja. Njegove omiljene nekretnine su uz samo more, i sa pogledom na more. Kako bi svoje znanje i vještine redovito nadograđivao te bio blisko upoznati sa Zakonima vezanima za poslovanje s nekretninama, sudjeluje na mnogim seminarima, tečajevima i radionicama.

Smatra kako su nekretnine vrlo izazovno područje, zbog toga klijentima želi pružiti ruku, poglavito s obzirom na to da su i kupnja i prodaja nekretnina vrlo značajni životni koraci. U želji pružanja kvalitetne pravne usluge kao posrednika u prometu nekretnina, usko surađuje s odvjetničkim uredom specijaliziranim za imovinsko-pravne odnose, jer pravna sigurnost klijenta je od izrazite važnosti.

Njegova je misija biti iskreni saveznik kupcima i prodavateljima nekretnina, koji posredovanjem osigurava najviše profesionalne standarde poslovanja.


Kod nas svaki kupac pronalazi svoju idealnu nekretninu!